Riool ontstoppen Leeuwarden

Boonstra Rioolservice verzorgt rioolontstopping in Leeuwarden

Is uw riool verstopt, schakel dan onze professionele hulp in

Als u last heeft van een verstopte afvoer of een verstopt riool dan nodigen wij u uit de hulp van Boonstra Rioolservice in te schakelen. U kunt er bij ons op vertrouwen dat Boonstra Rioolservice u helpt met het ontstoppen van uw riool, toilet, gootsteen, bad, douche of wastafel afvoer. Wij kunnen ook een riool onderzoek uitvoeren bij terugkerende problemen of verstoppingen. Aarzel niet en neem contact met ons op om een afspraak te maken voor rioolontstopping in Leeuwarden! U belt hiervoor met 06 22 49 88 24.

U kunt uw riool laten ontstoppen in Leeuwarden

Boonstra Rioolservice zorgt dat u geholpen kunt worden met elk soort rioolprobleem. Wanneer uw riool of afvoer verstopt is of als u te maken heeft met een terugkerende ontstopping dan staat Boonstra Rioolservice voor u klaar. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en beschikt over uitstekend, modern gereedschap om alles tot in de puntjes te verzorgen. Dat betekent dat wij uw riool of afvoer zonder problemen kunnen ontstoppen. U kunt onze hulp inschakelen in Drachten om te helpen met het uitvoeren van een onderzoek en problemen op te lossen. Met zo’n 18 jaar ervaring zijn wij in staat om elke situatie zo goed en efficiënt mogelijk te behandelen. Wij staan garant voor een degelijke 24-uurs service in het geval van noodgevallen. De reparatie of aanleg van nieuwe afvoeren nemen wij ook graag voor onze rekening.

U bent altijd welkom contact op te nemen

Wij nodigen u uit om te bellen met 06 22 49 88 24. Belt u vandaag nog naar Boonstra Rioolservice, dan kan u morgen voor dezelfde tijd nog geholpen worden. In geval van ernstige calamiteiten staan wij nog dezelfde dag voor u klaar.

Meer informatie?

Riool onderzoek Friesland - Afvoer ontstoppen Drachten - Afvoer ontstoppen Leeuwarden - Afvoer verstopt Sneek - Riool ontstoppen Sneek - Ontstoppingsbedrijf Heerenveen - Riool ontstoppen Drachten - Riool ontstoppen Leeuwarden