Riool onderzoek Friesland

Is uw afvoer of riool verstopt? Schakel dan de hulp in van Boonstra Rioolservice uit Friesland!

Ik help u graag met een onderzoek of het ontstoppen van uw riool

Wanneer u last heeft van een verstopte afvoer of een verstopt riool, dan bent u welkom de hulp in te schakelen van Boonstra Rioolservice. Wij helpen u graag met het ontstoppen van uw riool, toilet, gootsteen, bad, douche of wastafel afvoer. Ook kunnen wij een riool onderzoek uitvoeren bij terugkerende problemen of verstoppingen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken! U belt hiervoor met 06 22 49 88 24.

Als allround rioolspecialist kan ik u uitstekend helpen als uw riool of afvoer verstopt raakt

Boonstra Rioolservice helpt u met elk rioolprobleem, of uw riool of afvoer verstopt is of als u andere problemen heeft. VCA gecertificeerd en de beschikking over modern gereedschap betekent dat wij uw riool of afvoer zonder problemen kunnen ontstoppen. Wij zijn actief in heel Friesland om te helpen met onderzoeken en problemen oplossen. Met zo’n 18 jaar ervaring weet Boonstra Rioolservice uitstekend hoe elke situatie het best aangepakt kan worden. Bovendien staan wij garant voor een degelijke 24-uurs service in het geval van noodgevallen. De reparatie of aanleg van nieuwe afvoeren nemen wij ook graag voor onze rekening.

Neem direct met mij contact op

Ik sta klaar om u te helpen dus aarzel niet om te bellen op 06 22 49 88 24. Als u vandaag belt naar Boonstra Rioolservice, kan u morgen voor dezelfde tijd nog geholpen worden. In geval van ernstige calamiteiten staan wij nog dezelfde dag voor u klaar.


Meer informatie?

Riool onderzoek Friesland - Afvoer ontstoppen Drachten - Afvoer ontstoppen Leeuwarden - Afvoer verstopt Sneek - Riool ontstoppen Sneek - Ontstoppingsbedrijf Heerenveen - Riool ontstoppen Drachten - Riool ontstoppen Leeuwarden